Μαγειρικά Σκεύη (92 προϊόντα)

Φίλτρα Αναζήτησης
ΦΙΛΤΡΑ
Τύπος
  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
    ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Χωρητικότητα
  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
    ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Ποιότητα
  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
    ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Χρώμα
  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
    ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Διαστάσεις
  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
    ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Brand
  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
    ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Εύρος Τιμής
Από:
Έως:
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
ΕΦΑΡΜΟΓΗ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
ΕΦΑΡΜΟΓΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Explore too
Μην τα χάσετε
Μην τα χασετε
Οι top επιλογές της κατηγορίας

Ανακαλύψτε Σκεύη Μαγειρικής στο Spitishop.gr!

Αποκτήστε ό,τι σκεύος χρειάζεστε για την μαγερική σας από το Spitishop. Βρείτε μπρίκια για να ζεστάνετε το γάλα ή να φτιάξετε τον καφέ σας, γάστρες και ταψιά αντικολλητικά ορθογώνια ή στρογγυλά για να ψήσετε με ευκολία το φαγητό σας στο φούρνο, φοντύ, γκριλιέρες και πολλά ακόμη μαγειρικά σκεύη από γνωστά brands όπως Estia και Espiel. Ακόμη θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε κατσαρόλες, πυρίμαχα σκεύη καθώς και τηγάνια. Συνδυάστε τα μαγειρικά σκεύη κουζίνας με εργαλεία κουζίνας και εργαλεία μαγειρικής και εξοπλιστείτε με όλα τα απαραίτητα για να γίνει η μαγειρική παιχνιδάκι! 

Σας βοηθάμε να επιλέξετε!



Σκεύη Αλουμινίου

Συνήθως, όλα τα σκεύη αλουμινίου κατασκευάζονται από χυτό αλουμίνιο που σημαίνει, ότι δεν σκουριάζουν και δεν διαβρώνονται (ωστόσο χρήζουν ιδιαίτερη προσοχή καθώς εάν γρατζουνιστούν, μπορεί να αντιδράσουν με όξινα τρόφιμα.) Έχουν υποστεί ιδιαίτερη επεξεργασία, ώστε να αποκτήσουν ένα σκληρό εξωτερικό στρώμα για να αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες, να είναι πιο ανθεκτικά και να σφραγίζουν το αλουμίνιο για να μην διαφεύγει στα τρόφιμα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στα σκεύη του πρεσσαριστού αλουμινίου. Απλώς διαφέρει η διαδικασία φορμαρίσματος του σιδήρου.


Σκεύη Από Μαντέμι

Το μαντέμι ή αλλιώς χυτοσίδηρος είναι μία μίξη κράματος σιδήρου με άνθρακα. Τα μαντεμένια σκεύη χρησιμοποιούνται εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το πλεονέκτημά τους είναι η μεγάλη θερμική αγωγιμότητα και η αντοχή τους. Συγκρατούν την θερμότητα, και είναι ιδανικά για αργά μαγειρέματα σε σταθερή θερμοκρασία. Θερμαίνονται πιο αργά σε σχέση με άλλα τηγάνια, διατηρούν όμως τη θερμοκρασία σταθερή για περισσότερη ώρα, ακόμη και αν χαμηλώσουμε τη φωτιά. Καταναλώνουν λοιπόν λιγότερη ενέργεια στο μαγείρεμα. Το μαντέμι είναι πορώδες υλικό. Για να αποκτήσει αντικολλητικές ιδιότητες, θα πρέπει να «σφραγίσουμε» τους πόρους του αλείφοντάς το με λάδι, ζεσταινοντας το και σκουπιζοντας το με πετσέτα (η διαδικασία αυτή λέγεται καρύκευση). Όσο πιο πολύ το χρησιμοποιούμε για να τηγανίσουμε λιπαρές τροφές (μπέικον, λουκάνικα) τόσο πιο αντικολλητικό γίνεται και μπορούμε έτσι να μαγειρέψουμε κρέατα, φιλέτα, ψάρια κ.ά. σε ελάχιστο λάδι. Το μόνο τους πλεονέκτημα, είναι ότι είναι βαριά. Ωστόσο αν συντηρηθούν σωστά, κρατάνε εφ΄όρου ζωής.


Σκεύη Από Εμαγιέ

Εμαγιέ είναι το σκεύος που η επιφάνεια του καλύπτεται από μια υαλώδη ουσία για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας. Θερμαίνουν και ψύχουν αργά και διανέμουν ομοιόμορφα την θερμότητα στο τρόφιμο που μαγειρεύεται. Η εμαγιέ επίστρωση είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες, για την προστασία των μεταλλικών επιφανειών από τη διάβρωση από υγρά, στερεά ή αέρια συστατικά. Το σμάλτο είναι πολύ δύσκολο να φθαρεί, γδαρθεί ή να χαραχθεί, προσδίδει τέλειο φινίρισμα, αποστειρώνεται από μικρόβια και βλαβερούς μικροοργανισμούς, δεν διατηρεί οσμές και μπορεί εύκολα να καθαριστεί.


Αντικολλητικά Σκεύη

Τα αντικολλητικά σκεύη αποτελούν την πιο συνηθισμένη επιλογή καθώς όπως μας προδίδει και το όνομα, είναι ιδανικά για μαγείρεμα υλικών που μπορεί να κολλήσουν, ακόμα και χωρίς προσθήκη λιπαρής ουσίας. Σε αυτά μπορούμε να ψήσουμε φιλέτα ψαριού και κρέατος, μπριζόλες, κοτόπουλο κ.ά. Επίσης, είναι ιδανικά για ομελέτες και κρέπες αλλά και για γρήγορο σοτάρισμα λαχανικών. Tip: Τα αντικολλητικά σκεύη είναι ιδιαίτερα επιρρεπή στις γρατζουνιές, οπότε όταν μαγειρεύουμε χρησιμοποιούμε πάντα ξύλινη, πλαστική ή και σιλικονούχα κουτάλα. Προσοχή: Τα αντικολλητικά δεν πρέπει να τα αφήνουμε να κάψουν σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, και μάλιστα χωρίς να έχουμε προσθέσει κάποια λιπαρή ουσία, γιατί μπορεί να χαλάσει η αντικολλητική τους επιφάνεια.


Πυρίμαχα Σκεύη

Τα πυρίμαχα σκεύη είναι κατασκευασμένα από ειδικό γυαλί με τρομερή ανθεκτικότητα στις υψηλές θερμοκρασίες χωρίς να αλλοιωθεί η σύστασή τους, γι' αυτό είναι κατάλληλα για μαγείρεμα στον φούρνο.